Babyfoto for kendere

-

babyfotografen

babyfoto for kendere

 

Tilbud til nye mødre: Få en gratis optagelse!

I begrænset tid kan du få gavekort til gratis fotografering (værdi 1.190,-) i et af vore studier tilsendt til hele din mødregruppe, ingen forpligtelser og vi betaler porto:

Navn:

Adresse:

Postnr.: By:

Antal i børn i mødregruppen under 0 år: Telefon:

Besked til fotografen:

 

- Fotografering i hele landet! -


 

- - -

Få mere information, send os en mail

Se flere foto her. Prisliste med alle muligheder her.

- - -

 


Jeres baby er den smukkeste...

Der er intet i verden der er mere fantastisk end at blive forældre. Den lille nyfødte baby vender op og ned på hele den verden man kender og ud af det blå opstår den mest vidunderlige lykke.

Den første tid med en lille ny flyver af sted og det er helt utroligt så mange ting der sker og hvor hurtigt den lille vokser, derfor er det vigtigt at få lavet babyfoto, så der for altid er et smukt minde fra barnets første tid.

Babyfoto skal være smukke, enkle og fredfyldte.

Det er meget vigtigt for mig, at hele familien har det hyggeligt og rart i en afslappet atmosfære under optagelsen, der skal være tid til at baby får lidt mad, bliver skiftet og nusset om, babyfoto må altid foregå på babys præmisser.

Der kan laves babyfoto fra baby er helt nyfødt, ganske få dage efter den lille ny er kommet til verden kan der laves de skønneste billeder fra starten af et nyt liv.

Babyfoto har det med at blive vigtigere som årene går, det kan være svært helt at huske hvordan det var med den lille i starten og derfor er det vigtig at have nogle dejlige billeder at se på og mindes.

 

- - -

Få mere information, send os en mail

Ring og få en uforpligtende snak om fotografering af din baby på tlf. 47 50 52 50

(Eller ring direkte til vores studier se listen nederst på siden!)

Se flere foto her. Prisliste med alle muligheder her.

 

-

.Bayfotografen

Vi har studier over hele landet !

 

 

 

Fotografering i Nordsjælland,Midtjylland, Hobro, Århus, Ålborg, Hornsherred, Storkøbenhavn, Jægerspris, Frederikssund, Slangerup, Ølstykke, Kastrup og Amager

Copyright © 2012 ved Mikkel Urup. Alle rettigheder forbeholdt.