Kontakt

Book en tid
 
 

 

 
 

 

© 2020 Profilfoto ApS

 
 


Hestefoto for kendere

I gennem alle tider har heste været i fokus, på malerier, som skulpturer og på foto. Hesten fremstår både som det stolte frembrusende muskelbundt og det dyr som teenagerpigen falder pladask for.

Det er vigtigt at kunne fange begge aspekter, både det smukke dyr med de store kræfter og det nære venskab der kan binde sig mellem hest og menneske og det er mit speciale.

Bryllupsfoto med dine heste:

Book her en fotosession til dig og din hest

 

Nedenfor kan du se eksempler på en fotosession med Sarah:

Sarah's to heste ”Oddie” og ”Cat” blev først fotograferet opstillet med idylisk smuk baggrund og god holdning og derefter kom det emotionelle i fokus og vi fik de nære foto.


Jeg vil gerne vise glæden ved at have hest og stoltheden over dens smukke udseende.

Mange muligheder for fotografering

I terrænet har vi den alsidige flotte natur, Vi kan her lave galopfoto i vandkanten med solen der glimter som tusind diamanter. Eller vi kan fotograferer med sløret baggrund på springbane og dressurbane, så du rigtig kan vise hvad I kan sammen!

Book her en fotosession til dig og din hest

 

Det personlige forhold til din hest i fokus

Horsemanship med din hest er også et glimrende motiv, øvelser der viser at hesten stoler på sin ejer og at du stoler på den! Fotografiske øjeblikke der foreviger det helt specielle forhold Jer imellem.

Book her en fotosession til dig og din hest hos en fotograf på Hestelygaard.

Professionelle foto af heste

Hestesportens variation er stor, fra den skinnende showhest der står trimmet med sin ejer klar til en perfekt omgang imponerende dressur, til det afslappede western pleasure hvor samhørigheden med det naturlige er i fokus. Alt efter hvilken race du har kan vi også hjælpe med at få det helt rigtige frem. Er du professionel avler og har meget specifikke krav til hvilke egenskaber du ønsker fremhævet, tager vi en professionel dialog omkring dette.

Fotokunst af heste

Et andet speciale vi har, er at forevige hesten i fragmenter som egner sig til vægophæng, selvom vi bevæger os over i abstrakte kompositioner, holder vi os indenfor de ting vi elsker ved hesten. Dens væsen, bevægelser og natur.

 

Heste koster mange penge...

Alle der har hest ved at det er en dyr sport... men alt for få prioriterer, at få de smukke foto som kan tåle at komme op på væggen. De foto som gør at du virkelig husker din hest som den var og er. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Det personlige portræt

Der kan være stor forskel på hvordan du ser din hest og hvordan andre ser den, du har en helt unik oplevelse af din hest og den vil vi gerne hjælpe med at forevige. Det betyder at min indgangsvinkel til at fotografere din hest er helt individuel. Dertil kommer at alle de forskellige hesteracers sær egenskaber kan fremhæves og understreges.

Mange hilsener

Mikkel Urup, tlf. 20837383

Du kan se mere af mit arbejde som fotograf her

Book her en fotosession til dig og din hest hos en fotograf på Hestelygaard.

Vi laver hestefoto af alle racer: Aegidienberger, Akhal-tekiner, Albino American, Altér Real, Amerikansk pony, Pony of the Americas, POA, Anglo Araber, Appaloosa, Araber, Ariégeois, Merens, Australian Stockhorse, Waler, Bardigiano, Basjkir, Belgier, Boulonnais, Breton, Camargue, Cleveland Bay, Clydesdale, Colorado ranger, Connemara, Criollo, Dales, Dansk sports pony, Dansk Varmblod, Dartmoor, Don, Equus Kinsky, Exmoor, Falabella, Fell, Finsk hest, Fjordhest, Frederiksborg hest, Frieser, Fuldblod, Furioso, Føroyska rossið, Færøsk hest, Gelderland, Gotlandsruss, Haflinger, Hannoveraner, Highland Pony, Hispano araber, Hollandsk Sportspony, Hollandsk Varmblod, Holstener, Irish Cob, Tinker, Islandsk hest, Jyde, Kladruber, Knabstrupper, Konik, Lipizzaner, Lusitano, Miniature, Morgan, Mustang, New Forest, Nonius, Nordlandshest, Lyngshest, Nordsvensk brugshest, Oldenborg, Orlov Traver, Paint Horse American, Palomino, Paso Peruano, Pasofino, Pinto, Pura Raza Española, PRE, Quarter American, Schleswigske Hest, Schwarzwalder fuks, Schwarzwalder koldblod, Shagya Araber, Shetlands pony, Shetlænder, Shire, Sorraia, Tennessee Walking Horse, Trakehner, Traver, Tysk Sportspony, Welsh, Øst-Bulgarer, Istochno-bulgarska. Her på Hestelygaard laver vores dygtige hestefotograf Mikkel Urup (fotograf for Profilfoto) foto af alt vedrørende hestedrift. Avl, stævne & Udstyr. Vi har 5 hektarer smukt landskab reserveret til hestestudie!